У Чернівцях з 1 квітня почнуть приймати заяви від батьків про зарахування першокласників: як її подати

Пошук
UA EN

У Чернівцях з 1 квітня почнуть приймати заяви від батьків про зарахування першокласників: як її подати

Поділись новиною:

Прийом заяв для зарахування дітей у 1 клас у заклади загальної середньої освіти Чернівецької громади розпочнеться 1 квітня. Батьки зможуть подати заяви онлайн.

Про це повідомили в управлінні освіти Чернівецької міської ради, пише С4.

Прийом заяв буде здійснюватися через портал «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» за цим посиланням.

Утім, зауважують в управлінні, електронна реєстрація не є підставою для зарахування дитини до закладу загальної середньої освіти. Батькам необхідно підтвердити заяву, надавши особисто оригінали документів до закладу освіти до 31 травня 2024 року.

«Зарахування дітей до 1-х класів ЗЗСО буде організовано із дотриманням вимог Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 16.04.2018р. № 367 зі змінами», – стверджують у відомстві.

Зазначимо, що загалом на території Чернівецької громади є 43 заклади загальної середньої освіти. З їхнім повним переліком можна ознайомитися за цим посиланням, а інформацію про портал та інструкцію щодо подачі заяви можна прочитати за цим покликанням

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що цьогоріч випускники втретє складатимуть національний мультипредметний тест замість ЗНО. Тестування проходитиме у два етапи й триватиме від початку травня до середини липня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано