У Чернівцях виставили на аукціон приміщення колишньої міської дитячої стоматології

Пошук
UA EN

У Чернівцях виставили на аукціон приміщення колишньої міської дитячої стоматології

Поділись новиною:

Приміщення колишньої міської дитячої стоматології у Чернівцях виставили на аукціон. Будівлю можна орендувати на п’ять років.

Про це журналістам С4 розповів начальник управління комунальної власності Чернівецької міської ради Вадим Руссу.

Стартова ціна – майже 30 тисяч грн. Аукціон триватиме впродовж місяця.

«Це приміщення має один вхід, воно має двір, там можна припаркувати автівку. З вулиці Головної здається, що нічого немає – одноповерхова будівля. Але насправді воно гарне. Як всередині, так і з функціональної точки зору. Там є просторі кабінети, лише фасадних – п’ять кабінетів, а там ще внутрішні кабінети і санвузли», – сказав Руссу.

Нагадаємо, наприкінці минулого року міську дитячу стоматологічну поліклініку на вулиці Головній, 93 реорганізували, а фахівців перевели до дитячої міської лікарні та дитячої поліклініки на проспекті Незалежності.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано