У Чернівцях викрили чоловіка, який за фальшиві гроші купив прикраси: що загрожує шахраєві

Пошук
UA EN

У Чернівцях викрили чоловіка, який за фальшиві гроші купив прикраси: що загрожує шахраєві

Поділись новиною:

На одному із ринків у Чернівцях 29-річний чоловік розрахувався за придбані прикраси сувенірними грошима. Зловмиснику тепер загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Інцидент трапився 16 листопада. Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа, перебуваючи на місцевому ринку, шляхом обману розрахувалась за товар сувенірними купюрами.

Поліцейські згодом встановили особу порушника. Ним виявився 29-річний чернівчанин. Його затримали неподалік від ринку. Окрім цього, співробітники поліції вилучили в правопорушника низку речових доказів.

Відомості про подію дізнавачі Чернівецького райуправління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розсувань за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування, а також перевіряють причетність буковинця до вчинення аналогічних злочинів на території Буковини.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівецькій області шахраї видурили в людей майже пів мільйона гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано