У Чернівцях відкрили мурал «Птахи волі і свободи», який символізує європейську солідарність (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відкрили мурал «Птахи волі і свободи», який символізує європейську солідарність (фоторепортаж)

Культура
25.06
13:41

Поділись новиною:

У Чернівецькому центрі дитячої та юнацької творчості відкрили мурал, виконаний у рамках програми Румунія — Україна 2014–2020.

Мурал великих розмірів, розписаний на фасаді будівлі Чернівецького центру дитячої та юнацької творчості, за підтримки Чернівецької міської ради, є аналогом раніше створеного муралу в Сучаві. Він є складовою кампанії-маніфесту «Звернення до України», ініціативи Спільної операційної програми Румунія — Україна 2014–2020, з метою відзначення Дня європейської співпраці Interreg.

«Під девізом #standwithukraine, малюнок символізує європейську солідарність, спільні зусилля та відданість румунсько-української транскордонної спільноти, а також потенціал молодого покоління», — розповіли організатори.

Мурал під назвою «Птахи волі і свободи» розписаний командою професійних художників і відтворює роботу Тетяни Лебеденко, 17-річної дівчини з Одеської області.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано