У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування

Поділись новиною:

Зустрічі такого формату управління освіти Чернівецької міської ради організовувало впродовж усього навчального року. На заходи запрошували спікерів із різних сфер.

Про що розповідали учням на форумі 8 травня — дізнавалися журналісти С4.

Міський голова Чернівців Роман Клічук на форумі учнівського самоврядування зустрівся зі старшокласниками та відповів на їхні запитання: політичні, особисті та навіть чи грає міський голова в комп’ютерні ігри.

«За комп’ютерні ігри мене питали, я справді виріс із того віку, щоб грати в комп’ютерні ігри. Як знаходжу час? У мене в пріоритеті спілкування з дітьми — вони є безпосередніми, відкритими, щирими й мені завжди імпонують такі зустрічі. І все, що ми робимо зараз у країні, у місті — це ж заради цього покоління. Тому я постійно знаходжу час на такі зустрічі. Ми спілкуємося як зі школярами, так і зі студентами», — сказав очільник міста.

Про свій досвід у бізнесі розповіла й підприємиця Тетяна Дуткевич. Зі старшокласниками також поспілкувалися радіоведучий Віталій Ковальський та гуморист Ілля Клим.

У залі зібралося майже 350 лідерів учнівського самоврядування. Багато хто відвідує схожі заходи не вперше.

«Кожен захід — це новий досвід для мене, просто цікаво познайомитися з новими людьми, зустріти старих знайомих, можливо тих, з ким познайомилася тут», — розповідає учасниця форуму Олександра Калмикова.

Такі зустрічі дітей із лідерами міста в рамках форуму відбувались раз у два місяці.

«Це наш традиційний форум лідерів учнівського самоврядування. Він завершальний у цьому навчальному році. Звичайно, будемо з осені продовжувати традицію. Адже є запит від дітей на зустрічі з лідерами нашого міста», — зазначає начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.

Матеріал підготувала Данко Богдана, студентка другого курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано