У Чернівцях вдруге не відбувся аукціон з продажу колишнього тролейбусного депо на проспекті Незалежності

Пошук
UA EN

У Чернівцях вдруге не відбувся аукціон з продажу колишнього тролейбусного депо на проспекті Незалежності

Політика
22.10
17:49

Поділись новиною:

Аукціон на приватизацію колишнього тролейбусного депо під торгово-розважальний центр не відбувся вже вдруге. Він був запланований на 22 жовтня, однак ніхто на аукціон не зареєструвався.

Про це у коментарі Радіо С4 повідомив начальник управління комунальної власності Чернівецької міської ради Вадим Руссу.

«Усі аукціони (і цей не є винятком) відбуваються відповідно до Закону. А це значить, що вже якщо аукціон оголошено, крім Prozorro, ніхто не може вплинути на нього. Тому це не пов’язано ніяк зі слідством. Просто ніхто не зареєструвався. Певно, ринок такий», – сказав Руссу.

Посадовець зазначив, що депутати Чернівецької міської ради можуть скасувати рішення про продаж комплексу будівель старого тролейбусного депо, утім підстав зупиняти аукціон в управлінні комунальної власності наразі немає.

Додамо, що якщо аукціон не відбувається, система автоматично призначає повторні торги, а ціна падає двічі. Продати об’єкт планували за рекордну стартову ціну у 161 млн грн.

Нагадаємо, перший аукціон з приватизації об’єкта мав відбутися у вересні, однак 30 серпня в одній із закинутих будівель спалахнув вогонь, після чого поліція відкрила кримінальну справу за фактом пожежі, тож його довелося скасувати й оголошувати знову.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано