У Чернівцях учасник бойових дій за грантові кошти відкрив спортзал для дітей

Пошук
UA EN

У Чернівцях учасник бойових дій за грантові кошти відкрив спортзал для дітей

Поділись новиною:

Андрій Сідлецький до повномасштабного вторгнення вчив дітей плаванню. Півтора року служив в ЗСУ. Після демобілізації вирішив повернутися до тренерської роботи та відкрив спортзал для дітей, отримавши державний «Грант для ветеранів та членів їх сімей».

З Андрієм Сідлецьким поспілкувалися журналісти С4.

Для реалізації ідеї чоловік орендував приміщення, облаштував його та закупив необхідне обладнання. Нині у спортзалі з басейном двічі на тиждень тренуються 60 дітей.

«У нас давно була мрія – мати свій спортзал для того, щоби проводити тренування. Пізніше з’явились інші плани – крім сухих тренувань, зробити інші секції: для аеробіки, йоги, боксу», – говорить Андрій Сідлецький.

Андрій Сідлецький планує взяти на роботу ще адміністратора та тренерів, які будуть вести секції йоги, фітнесу та інших напрямів.

Що відомо про гранти для учасників бойових дій

Програма «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» приймає заявки для охочих започаткувати бізнес.  

«Якщо учасник бойових дій або подружжя учасника бойових дій претендують на 250 тис. грн, то це створення одного робочого місця. Якщо 500 тис. грн – це два новостворених робочих місця. Якщо 1 млн – чотири робочих місця», – пояснила у коментарі С4 заступниця директора Чернівецького обласного центру зайнятості Ольга Багрій.

За її словами, суму для втілення проєкту потрібно співфінансувати. Грантові кошти можна витратити на придбання обладнання, сировини, оплати оренди. Також можна їх витратити на маркетинг та рекламу проєкту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українські підприємці можуть отримати до 15 тисяч доларів на розвиток власної справи. Грант можна отримати у рамках програми “Створюй”.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано