У Чернівцях сталася масштабна пожежа на колишній котельні

Пошук
UA EN

У Чернівцях сталася масштабна пожежа на колишній котельні

Поділись новиною:

У Чернівцях 24 червня спалахнула масштабна пожежа на колишній котельні. Причини загоряння та збитки нині встановлюють фахівці.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Про пожежу рятувальників повідомили очевидці о 13:29. Відомо, що вогонь спалахнув у резервуарі котельні, яка вже не функціонує.

На місце події направили вогнеборців групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Менш ніж за пів години рятувальники ліквідували пожежу на площі 50 кв. м. До гасіння пожежі загалом залучили 13 вогнеборців та чотири одиниці техніки.

Раніше ми писали про те, що у Чернівецькій області 24 червня сталися дві пожежі у житловому секторі. Одна з них – у селі Зарожани Недобоївської територіальної громади Дністровського району, інша – у Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано