У Чернівцях роздають продуктові набори для ВПО та вразливих верств населення: де отримати

Пошук
UA EN

У Чернівцях роздають продуктові набори для ВПО та вразливих верств населення: де отримати

Поділись новиною:

Благодійна організація «Bread of life» спільно з фондом «Fight for freedom» допомагають гуманітарною допомогою вимушеним переміщеним особам і вразливим категоріям населення Чернівецької області.

Про це повідомили у Чернівецькій обласній військовій адміністрації, пише С4.

Вимушені переселенці та мешканці Чернівецької області (особи з інвалідністю І та ІІ групи вікової категорії 70+) можуть отримати продуктові набори щоп’ятниці з 11:00 до 14:00 на території Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка (біля літнього театру).

Допомогу видають в порядку живої черги при наявності паспорту та прописка та/або посвідчення особи з інвалідністю.

У ОВА зазначили, що благодійники надають допомогу ВПО та вразливим категоріям населення з числа місцевих жителів з весни 2022 року.

Наразі щотижня вони видають 2500-2700 продуктових наборів. Відтак більше 13000 осіб вже охоплено допомогою у вигляді продовольчих товарів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька область отримала 13 генераторів потужністю 10 кВт для закладів, де проживають внутрішньо переміщені особи. Допомогу надала Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано