У Чернівцях проведуть публічне обговорення нового бренду міста: як долучитися

Пошук
UA EN

У Чернівцях проведуть публічне обговорення нового бренду міста: як долучитися

Поділись новиною:

У вівторок, 21 листопада, у Ратуші відбудеться публічне обговорення щодо створення нового бренду Чернівців. До участі запрошують громадськість, жителів Чернівців та внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у міському департаменті соціально-економічного розвитку та стратегічного планування, пише С4.

Напередодні міська рада провела опитування для чернівчан щодо нового бренду. Нині ж представлять результати дослідження, а також презентують концепції напрямків візуальної ідентичності для подальшої розробки стратегії.

Елементи айдентики, зокрема, будуть використовуватимуться на сувенірах, в офіційних документах, а також в просуванні міста, підвищенні його впізнаваності, позиціонуванні в країні та світі, залученні інвестицій та туристів, а також інших аспектах промоції та розвитку міста.

Обговорення відбудеться 21 листопада о 16:00 за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1, каб. 105.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях, селах Коровія та Чорнівка перейменують ще майже 20 вулиць. Долучитися до обговорення нових назв можуть і місцеві мешканці.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано