У Чернівцях планують відремонтувати чотири дитячих майданчики й один спортивний простір

Пошук
UA EN

У Чернівцях планують відремонтувати чотири дитячих майданчики й один спортивний простір

14.02
17:59

Поділись новиною:

У рамках програми «Бюджет ініціатив чернівчан» і місті планують капітально відремонтувати чотири дитячих і облаштувати один спортивний майданчик.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Йдеться про ті проєкти, які здобули підтримку серед жителів громади на голосуванні ще у 2021 році, оскільки через повномасштабне вторгнення росіян конкурс на нові проєкти не проводився.

Відтак, на початку лютого Чернівецька міська рада оголосила електронні закупівлі за такими проєктами:

  • Капітальний ремонт дитячого майданчика за адресою проспект Незалежності, 114-В;
  • Капітальний ремонт дитячих майданчиків по проспект Незалежності, 107, вул. Федора Полєтаєва, 4-4А та вул. Небесної Сотні, 19А («Чернівці – моя казка» облаштування сучасних дитячих майданчиків).

Також у мерії очікують на цінові пропозиції на виконання робіт по проєкту ремонту спортивного майданчика між будинками по вул. Пилипа Орлика 1Б та проспектом Незалежності 121-123 («Здорові діти – здорова нація»).

Крім того, нині у рамках програми ведуться роботи по благоустрою скверу обмеженого вулицями Винниченка, Сумською, Макаренка та Віденською («Віденський парк»), а також відкореговано проєктно-кошторисну документацію благоустрою скверу між вулицями Лесі Українки та Університетською 19.

Водночас на завершальній стадії перебувають такі проєкти:

  • Капітальний ремонт дитячо-спортивного майданчика вул. Комарова, 30 («Простір добрих людей “Долонька щастя”»).
  • Капітальний ремонт спортивного майданчика по вул. Небесної Сотні, 19 («Streetball (Стритбол)»).

Як повідомлялося раніше, у Чернівцях у рамках реалізації проєкту «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб у м. Чернівці» ремонтують один з корпусів поліклініки №3 та пристосовують будівлю під гуртожиток.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано