У Чернівцях облаштовують пункти обігріву на випадок блекауту: деталі

Пошук
UA EN

У Чернівцях облаштовують пункти обігріву на випадок блекауту: деталі

Поділись новиною:

У Чернівцях відкриють 46 пунктів обігріву. Їх розташують у закладах освіти, культури та охорони здоров’я. А також у разі необхідності розгорнуть три мобільні пункти.

Про це повідомляють репортери С4.

Пункти обігріву забезпечать електрогенераторами, дровами, аптечками, разовими стаканами, водою, чаєм, цукром тощо.

«Першочергово це мають бути альтернативні джерела енергії. Це встановлюються генератори, обігрівачі, у тому числі буржуйки, які можуть обігріти й готувати певні харчі на дровах, електрочайники. Минулого року було 35 пунктів обігріву, цього року збільшуємо кількість ще на 11. Зараз проходить їхня укомплектація», – розповідає директор Департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Ігор Ніколенко.

Посадовець додає, що вже визначені місця, де будуть ці пункти обігріву. Загалом передбачені три модульних локації, які можна при необхідності негайно розгорнути.

«Як тільки в нас буде інформація, що відбувається блекаут чи мінусові температури, ми будемо відкривати ці пункти обігріву», – каже Ігор Ніколенко.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано