У Чернівцях нетверезий водій з дитиною в машині, втікаючи від поліції, розбився об рекламний щит (відео)

Пошук
UA EN

У Чернівцях нетверезий водій з дитиною в машині, втікаючи від поліції, розбився об рекламний щит (відео)

Поділись новиною:

У Чернівцях під час комендантської години патрульні поліцейські помітили водія, який невпевнено керував автівкою, але на вимогу зупинитися чоловік не відреагував, а почав утікати.

Відео інциденту показав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, пише С4.

Зазначається, що під час спроби втекти від правоохоронців, на вулиці Небесної Сотні водій не впорався з керуванням, виїхав на бордюрний камінь та допустив наїзд на рекламний щит.

«А потім, пересів на пасажирське місце позаду та почав стверджувати, що спав і не розуміє, що відбувається. У розбитій машині – жінка з 2-річною дитиною. На щастя, не постраждали», – повідомляють у поліції.

Під час перевірки драгер показав 1,54 проміле алкоголю у крові. Відтак, на водія склали низку матеріалів. І, як виявилось, це вже не перша ст. 130 КУпАП для нього, тому суд буде визначатись щодо більш суворої міри відповідальності.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях виявили водія, у якого норма алкоголю в крові перевищувала допустиму в майже 10 разів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано