У Чернівцях нетверезий водій втікав від поліції і наїхав на припарковане авто (відео)

Пошук
UA EN

У Чернівцях нетверезий водій втікав від поліції і наїхав на припарковане авто (відео)

Поділись новиною:

Під час комендантської години в Чернівцях водій не став зупинятися на вимогу патрульних поліцейських. Втікаючи від правоохоронців, чоловік скоїв ДТП.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції в Чернівецькій області.

У поліції зазначають, що інцидент трапився днями на вулиці Героїв Майдану. Патрульні помітили автомобіль, який рухався в комендантську годину й подали водієві сигнал про зупинку. Однак керманич вимогу інспекторів проігнорував та почав втікати.

Так, під час переслідування чоловік не впорався з керуванням, унаслідок чого наїхав на припаркований автомобіль.

«Але водія це не зупинило, він вийшов із машини та почав бігти. Патрульні наздогнали та затримали 25-річного громадянина. На щастя, ніхто не постраждав. Під час спілкування патрульні виявили, що в громадянина присутні характерні ознаки алкогольного спʼяніння. Від проходження огляду на стан спʼяніння чоловік відмовився», — кажуть у патрульній поліції.

На водія склали відповідні адміністративні матеріали.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях нетверезий водій протаранив припарковану автівку й доводив поліції, що випив після ДТП.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано