У Чернівцях нетверезий водій в’їхав у припарковане авто й огорожу

Пошук
UA EN

У Чернівцях нетверезий водій в’їхав у припарковане авто й огорожу

Поділись новиною:

У Чернівцях на вулиці Олександра Петрищука нетверезий водій в’їхав у припарковане авто й огорожу. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Чернівецької області.

Зазначається, що аварія трапилася 12 лютого близько 1-ї години ночі. Правоохоронці зʼясували, що водій автомобіля не обрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, у результаті чого наїхав припаркований автомобіль і огорожу.

Спілкуючись із керманичем, патрульні помітили в чоловіка характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на визначення стану сп’яніння, який показав позитивний результат — 1,74 проміле.

Відтак, на водія поліцейські склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Також у порушника вилучили водійське посвідчення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькому районі 63-річний чоловік намагався підкупити поліцейських, аби уникнути відповідальності за водіння в нетверезому стані.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано