У Чернівцях на вулиці Кобилянської горіло протирадіаційне укриття: подробиці

Пошук
UA EN

У Чернівцях на вулиці Кобилянської горіло протирадіаційне укриття: подробиці

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 9 травня сталися чотири пожежі. Одну із них рятувальники ліквідували на вулиці О. Кобилянської у Чернівцях.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, у місті Чернівці вогнеборці ліквідували пожежу в одному із протирадіаційних укриттів. Площа пожежі склала 2 кв. м. Попередня причина пожежі, за даними ДСНС, — необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

У місті Сокиряни виникла пожежа у господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

«Іскри потрапили на дрова та сіно, що зберігались всередині будівлі, далі вогонь поширився на саму споруду», – повідомляють у ДСНС.

Рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 20 кв. м та врятували від знищення господарську споруду і житловий будинок. Полум’я пошкодило покрівлю господарської будівлі, знищило частково сіно та дрова.

Ще одна пожежа в житловому секторі сталася вчора у селі Стара Жадова. Площа вогню була незначною, місцевому населенню її вдалось ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 8 травня на Буковині сталася пожежа в житловому будинку та національному парку «Хотинський».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Понад 10 тисяч споживачів на Буковині перебувають без світла через погіршення погоди
Мешканці Путильської дільниці через грозу і штормовий вітер залишилися без світла. На високовольтній лінії ПЛ-35 кВ Путила – Усть-Путила сталося аварійне вимкнення. Про це пише С4 з посиланням на ...
Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано