У Чернівцях на місяць частково перекриють рух вулицею Шухевича

Пошук
UA EN

У Чернівцях на місяць частково перекриють рух вулицею Шухевича

Поділись новиною:

Рух транспортних засобів вулицею Р. Шухевича у Чернівцях частково перекриють через земляні роботи з газифікації житлових будинків. Обмеження діятимуть до 21 вересня.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Зокрема, частково перекриють рух на ділянці від перехрестя вулиць Науки – Р. Шухевича до будинку №12 по вулиці Р. Шухевича.

Там ТзОВ будівельна фірма «Чернівціжитлобуд» має виконати роботи з газифікації з 18 серпня по 18 вересня 2023. Опісля на ділянці до 21 вересня відновлять дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів.

Міська рада доручила виготовити схему об’їзду ділянки, на якій будуть проводитися роботи та погодити її в управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області. Крім того, на вулиці мають встановити дорожні знаки згідно з погодженою схемою об’їзду.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що черезпроведення поточного ремонту дороги, на вулиці Кафедральній повністю обмежили рух транспортних засобів на місяць.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано