У Чернівцях на Центральній площі можна буде безкоштовно виміряти тиск

Пошук
UA EN

У Чернівцях на Центральній площі можна буде безкоштовно виміряти тиск

Здоров'я
24.06
16:11

Поділись новиною:

На Центральній площі у Чернівцях 25 червня буде працювати пункт безкоштовного вимірювання тиску в рамках проєкту «Місяць боротьби з артеріальною гіпертензією». Усі охочі зможуть виміряти тиск та взяти участь у розіграші тонометрів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4.

Фото: pixabay

Пункт вимірювання тиску буде працювати поруч із пам’ятником Тарасу Шевченку з 11:00 до 18:00. У цей час на чернівчан чекатимуть смаколики та інші сюрпризи.

Крім того, усі охочі зможуть стати учасником розіграшу 50 тонометрів. Для цього треба виміряти тиск до 16:00 в пункті та заповнити спеціальну анкету.

Додамо, що місяць боротьби з гіпертензією у Чернівцях стартував 17 червня. Протягом цього часу лікарі обстежували чернівчан у різних локаціях. Метою проєкту стало залучення населення, старшого за 40 років, до обов’язкового профілактичного огляду в лікаря із замірами тиску, а людей з артеріальною гіпертензією — до систематичного лікування, яке може врятувати життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівецькій громаді запустили пілотний проєкт із покращення медичних послуг.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано