У центрі Чернівців майже на місяць обмежать рух транспорту

Пошук
UA EN

У центрі Чернівців майже на місяць обмежать рух транспорту

27.06
09:07

Поділись новиною:

У зв’язку із проведення робіт по відновленню дорожнього покриття, у місті обмежать рух транспортних засобів по двох вулицях. Про це інформує Департамент транспорту та окремих питань комунального господарства ЧМР.

З 27.06.2022 до 22.07.2022 частково обмежать рух транспортних засобів по вул. Міцкевича, а саме: на ділянці дороги від вул. С.Бандери до вул. І.Франка.

Також, з 27.06.2022 до 01.07.2022 відбудеться повне обмеження руху транспортних засобів по вул. С.Бандери, а саме на ділянці дороги від вул. М. Емінеску до вул. Міцкевича.

Через проведення ремонтних робіт, відбудуться зміни у русі громадського транспорту. Так, автобусні маршрути №5, №11, №12 їздитимуть до кінотеатру Чернівці через вул. Лесі Українки, а тролейбуси №1, №8 – до Соборної площі.

Читайте також:

У Вижницькому районі невідомі напали на представника ТЦК, через що військовому довелося здійснити постріли
Поблизу села Чорногузи група цивільних напала на представника територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Щоб захиститися, військовому довелося здійснити постріли в землю. Про ц...
Війна
20.04
16:05
Родинам загиблих військовослужбовців у Чернівцях посмертно вручили державні нагороди (фоторепортаж)
Міський голова Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців із Чернівців державні нагороди. Загалом відзначили 31 Героя. Про це пише С4. Полеглих бійців посмертно відзначив як прези...
Війна
19.04
16:26
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано