Травмувалися двоє мотоциклістів та жінка-пішохід: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Пошук
UA EN

Травмувалися двоє мотоциклістів та жінка-пішохід: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Поділись новиною:

У вівторок, 25 травня, у Чернівецькій області сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало троє людей. Травми отримали двоє мотоциклістів та жінка-пішохід.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, у Чернівцях на вулиці Головна 54-річний водій автомобіля DAF наїхав на 43-річну місцеву жительку. У результаті аварії чернівчанка отримала травми ніг. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні.

Цього ж дня в селі Магала 17-річний юнак, рухаючись на мотоциклі Geon, зіткнувся з автомобілем Toyota Prius під керуванням 56-річного жителя села Рідківці. Унаслідок ДТП неповнолітній мотоцикліст травмувався. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили хлопця до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Романківці. Поліцейські попередньо з’ясували, що 73-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107» зіткнувся із мотоциклом Spark під керуванням 28-річного буковинця. У результаті аварії травми отримав кермувальник мотоцикла. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції за кожним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, 24 червня в Чернівцях сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано