Стало відомо, скільки фактів розкрадання гуманітарної допомоги виявили на Буковині у 2023 році

Пошук
UA EN

Стало відомо, скільки фактів розкрадання гуманітарної допомоги виявили на Буковині у 2023 році

Поділись новиною:

Упродовж 2023 року на території Чернівецької області правоохоронці й далі продовжували виявляти розкрадання гуманітарної допомоги. За цим фактом проводилось досудове розслідування в 19 кримінальних провадженнях.

Про це йдеться у відповіді Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області на запит медіахолдингу С4.

«З 24 лютого 2023 року слідчими підрозділами ГУНП у Чернівецькій області проводилось досудове розслідування в 19 кримінальних провадженнях за правовою кваліфікацією, передбаченою ст. 201-2 Кримінального кодексу України (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги», – йдеться у відповіді поліції.

Загалом за вказаний період 12 особам повідомили про підозру у вчинені зазначених кримінальних правопорушень. Водночас до суду скерували сім кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст. 201-2 КК України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, скільки заробили у 2023 році начальник головного управління Нацполіції в Чернівцях та його заступники.

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано