У Чернівецькому університеті наступного тижня оголосять конкурс деканів: про які факультети йдеться

Пошук
UA EN

У Чернівецькому університеті наступного тижня оголосять конкурс деканів: про які факультети йдеться

Поділись новиною:

У Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича 1 вересня планують оголосити кількість додаткових проректорів, а 12 серпня — конкурс на деканів факультетів.

Про це журналістам С4 розповів ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Руслан Білоскурський.

«Ми маємо п’ять структурних підрозділів, де закінчуються контракти, і три підрозділи, на яких звільнилися місця деканів, зокрема, унаслідок обрання мене ректором університету та призначення на посади проректорів. Відповідно, буде місяць для того, аби ті, хто бажає претендувати на ці посади, подали свої документи», — каже Руслан Білоскурський.

Нових деканів обиратимуть шляхом таємного голосування.

«Участь у таємному голосуванні мають право взяти всі штатні працівники відповідного структурного підрозділу — це 85% від виборців. Ще 15% будуть займати представники студентства, які між собою оберуть тих, хто буде голосувати на виборах», — додає ректор університету.

Вакантні посади деканів є на факультеті іноземної мови, педагогіки, психології та соціальної роботи та економічному факультеті. Також контракти закінчуються в керівників інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук, філологічного, історичного, архітектурного та факультету фізичної культури і здоров’я людини.

Нагадаємо, у липні посади отримали двоє проректорів: Тетяна Федірчик, яка відповідальна за науково-педагогічну роботу та освітню діяльність, та Дмитро Федорцов, який займається науково-педагогічним та навчально-організаційним напрямками.

Окрім цього, на початку серпня ректор ЧНУ Руслан Білоскурський призначив третього проректора — Ірину Осовську, яка очолювала факультет іноземних мов із 2017 року. Відтепер вона відповідатиме за науково-педагогічну роботу, міжнародну та гуманітарну діяльність.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано