Стали відомі причини обшуків у «будинку з левами»: що каже Осачук?

Пошук
UA EN

Стали відомі причини обшуків у «будинку з левами»: що каже Осачук?

10.06
12:03

Поділись новиною:

За попередніми даними, обшуки пов’язані з порушеннями надання дозволів на виїзд за кордон та внесення осіб в систему «Шлях».

Серед тих, кому було надано дозволи – підсудний фігурант оборудки із санаторієм “Брусниця”, екс-голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, депутат Чернівецької міської ради Василь Продан та люди наближені до нього, пише БукІнфо.

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук заперечив інформацію про те, що правоохоронці проводять слідчі дії в його робочому кабінеті. Про це посадовець сказав у телефонному коментарі molbuk.ua.

“Обшуків у мене у кабінеті не було. Ця інформація не відповідає дійсності. Я перебуваю на робочому місці”, – сказав Осачук.

Водночас він не відповів на запитання журналістки, чи проводяться обшуки силовиків у приміщенні обласної адміністрації.

За даними БукІнфо, біля службових кабінетів кожного із заступників Сергія Осачука у ці хвилини стоять по кілька озброєних автоматичною зброєю силовиків.

Фото: БукІнфо

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано