Співак гурту «ТНМК» Фоззі презентував у Чернівцях свої нові книги (фото)

Пошук
UA EN

Співак гурту «ТНМК» Фоззі презентував у Чернівцях свої нові книги (фото)

Культура
26.05
12:40

Поділись новиною:

Зустріч із музикантом і письменником, учасником гурту «Танок на Майдані Конґо» Олександром Фоззі Сидоренком відбулася в медіацентрі «Belle Vue». На презентації він розповів про свій новий роман «Хеві-метал» та перевидання книги «Червоні хащі».

«Хеві-метал» — це новий роман Олександра Сидоренка, який побачив світ у «Видавництві Старого Лева». Ця книжка — про життя за лаштунками шоубізнесу і про життя після шоу.

«Одного разу ми грали концерт на тимчасово окупованій території, і я пішов послухати, хто там грає перед нами, і побачив місцевого виконавця, учасника “Талант-шоу”, який співав пісню іншого виконавця з “Талант-шоу”. Тоді я подумав, що кар’єра учасників «Талант-шоу» дуже швидка. Це два, максимум три роки. Активний перший рік, коли їх беруть і показують у прайм-тайм, і їх знають усі домогосподарки, які дивляться “Євробачення”, а коли нема “Євробачення”, то дивляться “Талант-шоу”. І на чужому музичному матеріалі ці співаки відчувають себе “Елвісами, а потім їх кидають, бо приходять наступні. Мені здалося, що в цьому є готова драма, яку мені було цікаво описати» — розповів Фоззі.

Інша представлена новинка — книга «Червоні хащі». Уперше вона вийшла у 2019 році, але її тираж закінчився, і «Видавництво Старого Лева» перевидало цей роман, у якому йдеться про те, як віднайти загублений, забутий чи вичерпаний роками сенс життя. Це історія мешканців будинку для людей похилого віку, який стоїть посеред лісу біля Черкас.

Під час презентації книжок, яку модерувала Лілія Шутяк, говорили про музику й шоубізнес, літературу й життя, футбол, феномен талант-шоу й те, на які жертви доводиться йти їхнім переможцям у гонитві за славою.

Фото: Тарас Піц

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Чернівцях у Буковинському медіацентрі «Belle Vue» відбулася презентація нової книжки Володимира Килинича «Чернівці на крисах капелюха».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано