Служитимуть на благо України: буковинські підприємці передали 25 автомобілів для ЗСУ (ФОТО)

Пошук
UA EN

Служитимуть на благо України: буковинські підприємці передали 25 автомобілів для ЗСУ (ФОТО)

Війна
19.03
11:20

Поділись новиною:

У суботу, 18 березня, очільник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запарнюк разом з об’єднанням чернівецьких підприємців перевізників передав на потреби Збройних сил 25 автомобілів.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецьку ОВА.

«Пишаюся вашою роботою на благо України. Впевнений, що цей транспорт стане у нагоді нашим хлопцям і дівчатам. Тримаймо стрій! Все буде Україна!» – зазначив Руслан Запаранюк.

Об’єднання чернівецьких підприємців перевізників від початку повномасштабного вторгнення активно допомагає Збройним Силам України. Вони систематично купують та ремонтують автомобілі різного характеру, щоб передати їх на потреби ЗСУ.

Від початку великої війни вони передали вже понад 240 автомобілів різного типу: від автобусів та позашляховиків до вантажних автомобілів та мікроавтобусів.

Нагадаємо, 14 березня у місті Покровськ Донецької області мінометникам підрозділу Нацгвардії передали автомобіль, який придбали за зібрані впродовж 10 днів лютого народні грошові пожертвування (донати).

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели чергове засідання: які рішення розглядали (фоторепортаж)
Допомога ЗСУ, протезування військових, приватизація комунального майна, об’єднання двох комунальних підприємств та розгляд петицій — депутати Чернівецької міської ради 25 квітня зібрались на чергове ...
Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати
У Чернівецькій громаді 2023/2024 навчальний рік для більшості школярів завершиться 31 травня. Водночас у пʼяти освітніх закладах останній дзвоник проведуть пізніше. Про це журналістам С4 повідомил...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано