Синоптики розповіли, якої погоди очікувати буковинцям цієї зими й коли знову випаде сніг

Пошук
UA EN

Синоптики розповіли, якої погоди очікувати буковинцям цієї зими й коли знову випаде сніг

Поділись новиною:

У Чернівецькій області цієї зими очікується «м’яка» погода. Температура повітря буде на 1-1,5 градуса вищою, ніж в останнє тридцятиліття.

Про це розповіла очільниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова у ефірі програми «Що коїться» на телеканалі С4.

За словами Негадайлової, зими в Україні стають все теплішими, що означає, що опади будуть близькими до кліматичної норми.

«До кінця листопада відбудеться перехід на зиму. Тобто якщо до цього часу практично не було морозів, то зараз спостерігатиметься більш зимова погода», – каже синоптикиня.

Наразі снігопадів на Буковині не очікується, втім, зі слів очільниці Чернівецького центру з гідрометеорології, є ймовірність виходу циклону у кінці наступного тижня, який принесе опади. Переважно у вигляді снігу.

«Температура знизяться до від’ємних значень насамперед уночі. Але вдень теж великого тепла вже не буде. Температура коливатиметься в межах від 1 до 6 градусів або близько нуля», – додала Негадайлова.

Більше про те, «Що коїться» з погодою на Буковині — дивіться в інтерв’ю з Тетяною Негадайловою на нашому YouTube-каналі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, коли й за яких умов комунальна техніка виїжджатиме на розчистку доріг від снігу у Чернівцях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано