Ще дві громади на Буковині будуть відшкодовувати проїзд у транспорті Чернівців пільговим категоріям населення

Пошук
UA EN

Ще дві громади на Буковині будуть відшкодовувати проїзд у транспорті Чернівців пільговим категоріям населення

Поділись новиною:

Кам’янецька та Острицька територіальні громади укладуть договір з оператором електронного квитка у Чернівцях, який забезпечить пільговим категоріям населення безоплатний проїзд в міському пасажирському транспорті.

Про це пише С4 з посиланням на IQ ticket.

Фото: Чернівецьке тролейбусне управління

Після підписання відповідного договору мешканці цих громад зможуть подати заявку на виготовлення транспортної картки «Пільгова» та отримати її у місцевому центрі надання адміністративних послуг.

З транспортною карткою «Пільгова» буковинці матимуть можливість їхати в міському транспорті безкоштовно, оскільки вартість проїзду перевізнику відшкодовуватиме територіальна громада.

Нагадаємо, подібні договори з оператором підписали вже 10 громад з Чернівецької області. На початку травня це, зокрема, зробила Топорівська громада.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У рамках фестивалю «Миколайчук Open» в Чернівцях відбулася творча зустріч із Ларисою Кадочниковою (фото)
Розмова з музою фестивалю, видатною акторкою Ларисою Кадочниковою про її творчість та співпрацю з легендами кіно відбулася в Центрі імені Івана Миколайчука. «Я все життя спостерігала за Іваном, то...
На Буковині після трьох днів пошуків знайшли тіло 15-річного хлопця, який потонув у Дністрі
У водоймі в селі Гордівці на третій день пошуків знайшли тіло 15-річного хлопця, який потонув у Дністрі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, пише С4. Фото: Гол...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано