Сесія Чернівецької міськради: за що голосували депутати сьогодні

Пошук
UA EN

Сесія Чернівецької міськради: за що голосували депутати сьогодні

Політика
16.06
21:11

Поділись новиною:

Сьогодні, 16 червня, відбулось чергове засідання сесії Чернівецької міської ради. Депутати розглянули понад 40 питань та прийняли низку важливих рішень, про які розповів чернівецький міський голова Роман Клічук на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, на засіданні внесли зміни та доповнення до Програми будівництва, реконструкції та капремонту об’єктів житлово-комунального господарства «Комфортне місто». Це дозволить після розблокування капітальних видатків розпочати ремонт міжбудинкових проїздів, зливових мереж та елементів благоустрою.

«Плануємо збільшити кількість зливових решіток у районі Залізничного вокзалу, ТЦ Депот, готелю Турист та в інших місцях, де після сильних опадів виникають підтоплення», – написав Клічук.

Також сьогодні доповнили змінами Програму «Сучасне місто», яка передбачає проведення капітального ремонту в об’єктах соціальної сфери, зокрема у школах чернівецької тергромади.

Оновили також і Програму розвитку міського комунального підприємства «Центр стерилізації тварин». Це, за словами мера, сприятиме регулюванню чисельності безпритульних тварин на території чернівецької громади гуманними методами.

Також депутати переглянули Програму поводження з відходами, що дозволить комунальним службам оперативніше реагувати на нові виклики, пов’язані із збільшенням населення та розширення меж тергромади.

Крім того, затвердили Положення про стажування для студентів та молоді у Чернівецькій міській раді.

«Двері міської ради відчинені для перспективної молоді. Саме на неї розраховуватимемо, формуючи кадровий резерв», – зазначив мер.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано