Сергій Осачук заручився підтримкою депутатки, на яку відкрита справа за хабар

Пошук
UA EN

Сергій Осачук заручився підтримкою депутатки, на яку відкрита справа за хабар

13.06
16:26

Поділись новиною:

Губернатор Чернівецької області продовжує заручатися підтримкою окремих буковинців. Так, днями у Фейсбук з’явився допис підтримки від голови Новодністровської громади Наталії Цимбалюк, репутація якої заплямована, але про це пізніше.

Сама ж пані Наталя пояснила чому підтримує голову Чернівецької обласної військової адміністрації Сергія Осачука та чому не вірить у махінації, у які ніби-то намагаються втягнути команду губернатора.

«Я не вірю в те все, що сьогодні, зливається на наше обласне керівництво в інформаційному просторі ….. я не хочу в це вірити, бо у мене немає підстав в це вірити, я по факту бачу інше. Це звичайна інформаційна війна, яка вигідна окремим…… і дуже шкода, що на це ведуться багато буковинців.

Зараз не час сварок і розборок, принаймі, всі хто вболіває за країну то не “мутить воду” всередині, а якщо в історії з ОВА є хтось винний то правоохоронні органи розберуться і суд поставить остаточну крапку у справі», – пише Наталія Цимбалюк.

І тут посадовиця сама собі заперечує. Виникає запитання до пані Наталі – то це інформаційна війна? Чи все ж таки це реальні кримінальні справи і варто дочекатися завершення розслідування? Питання риторичне.

«Ми маємо об’єднуватись, щоб захистити свою країну і свій край, а не показувати, що в “своїй хаті” немає ладу ….
Не думаю , що змінивши керівництво області, прийдуть кращі і чи зможуть вони в такий не простий час , взяти на себе тягар і утримати все на такому ж рівні, як є. Потрібно мислити глобальніше .

P.S. Свої публікації про ОВА і нашого голову, навіть емоційні, я не адресую своїй Новодністровський громаді , а тим, хто “кричить” сам не знає про що, в межах області. Одні кричать бо вигідно і мають свої мотиви, а інші ведуться на те все і підтримують», – написала голова громади на своїй сторінці.

Отже, потрібно мислити глобальніше, каже пані Наталя. Проте ні київські силовики, ні буковинське СБУ, ні сила слова самих буковинців не є авторитетом для деяких чиновників, зокрема для неї, і вони вперто продовжують «гнути свою лінію» про змову та розкол суспільства.

Цікаво, а глобальніше – це займатись підривом авторитету правоохоронних структур області та України загалом? Чи може пані Наталя солідарна з Сергієм Осачуком, бо і сама «вляпувалась» у незаконні махінації?

Хочеться нагадати, що голову Новодністровської громади Чернівецької області Наталію Цимбалюк підозрювали у хабарі. За версією слідства, разом з депутаткою та її родичем вона ймовірно вимагала 10 тисяч доларів за передачу в оренду комунального майна за заниженою ціною. Справу передали до суду.

Держслужбовиці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою — 86 тисяч гривень застави, яку за неї внесли. Про це йшлося у матеріалі Суспільного.

Нам цікава думка буковинців. Чи вірите ви у “таємні змови” проти команди губернатора чи все ж довіряєте правоохоронцям та закону? Чекаєте завершення слідства? Пишіть у коментарях.

Фото з особистої сторінки Наталії Цимбалюк у Facebook

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано