«С4» мовитиме на вільному каналі в МХ-5 у Чернівцях та прилеглих районах

Пошук
UA EN

«С4» мовитиме на вільному каналі в МХ-5 у Чернівцях та прилеглих районах

Поділись новиною:

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців конкурсу на мовлення на вільних каналах МХ-5. Ліцензію на таку діяльність у Чернівцях та прилеглих районах отримав телеканал «С4».

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку представниці Національної ради в Чернівецькій області.

«Компанія ТОВ «МТРК «ЧЕРНІВЦІ» отримає ліцензію на мовлення в МХ-5 у стандарті DVB-Т2 (MPEG-4) у місті Чернівці та прилеглих районах», — йдеться в дописі.

Постачальником електронних комунікаційних послуг для потреб мовлення з використанням радіочастотного спектра є ТОВ «ЗЕОНБУД». Обсяг мовлення — 24 години на добу.

Довідка: Конкурсними умовами в частині програмної концепції передбачено, що обсяг національного продукту має становити не менше, ніж 60 відсотків загального тижневого обсягу мовлення; мовлення має здійснюватися без ретрансляції програм інших суб’єктів у сфері аудіовізуальних медіа; у загальному обсязі тижневого мовлення не менше 5 відсотків мають становити соціально важливі та інформаційні програми місцевої тематики.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано