«Розслаблятися не потрібно»: у Повітряних силах розповіли, чи готуються росіяни до обстрілів на річницю вторгнення

Пошук
UA EN

«Розслаблятися не потрібно»: у Повітряних силах розповіли, чи готуються росіяни до обстрілів на річницю вторгнення

Війна
23.02
18:45

Поділись новиною:

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат прокоментував можливість масованих обстрілів на другу річницю повномасштабного вторгнення росіянами.

Про це Юрій Ігнат розповів в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», передає С4.

Ігнат зазначив, що від росії очікувати якоїсь «гидоти» треба завжди, оскільки окупанти намагають знищити Україну фізично.

«Можливо, і буде якась прив’язка до дат, а можливо і не буле. Треба щодня бути обережним. Я хочу нагадати, що торік обстрілів не було ні 23, ні 24 лютого», – наголосив Ігнат.

Військовий додав, що розслаблятися у будь-якому випадку не потрібно і запевнив, що Сили оборони завжди на готові до відбиття повітряного нападу противника.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що, за даними Генштабу ЗСУ, 22 лютого росіяни завдали три ракетних та 83 авіаційних ударів, здійснили 152 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано