Російські окупанти обстріляли Луцьк, Івано-Франківськ та Дніпро

Пошук
UA EN

Російські окупанти обстріляли Луцьк, Івано-Франківськ та Дніпро

11.03
17:00

Поділись новиною:

Вранці 11 березня російська армія завдала трьох авіаударів по місту Дніпру — обласний центр вперше з початку ворожої агресії зазнав атаки. Одна ракета впала біля дитячого садка, друга біля багатоквартирного житлового будинку, і третя – двоповерхова взуттєва фабрика, що спалахнула. Як повідомили у ДСНС України, загинула 1 особа.

Крім того, було завдано ракетних ударів по містах на заході України — Луцьку та Івано-Франківську.

Вранці о 05.45 год. 11 березня 2022 року, на аеродромі, що поблизу Луцька, прозвучали вибухи. Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко заявив, що внаслідок обстрілу російськими окупантами військового аеродрому у Луцьку загинули двоє людей, ще шестеро отримали поранення.

В Івано-Франківську близько сьомої години ранку було чути три вибухи з боку аеропорту. Мер міста Руслан Марцинків зазначив, що система повітряної тривоги не спрацювала. Інформація про постраждалих доповнюється.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано