Роман Клічук отримав від митрополита Епіфанія орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Роман Клічук отримав від митрополита Епіфанія орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня

Політика
09.02
18:19

Поділись новиною:

Роман Клічук зустрівся із предстоятелем Православної Церкви України митрополитом Епіфанієм. Міський голова отримав від нього орден святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня.

Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал Романа Клічука.

«Сьогодні три єпархії Чернівецької області обʼєднані в єдину Чернівецьку єпархію — це без перебільшення, історична мить. Здійснилося прагнення сотень вірян Буковини та Бесарабії. Доленосне рішення було прийнято, враховуючи позицію більшості духовенства Православної Церкви України на Буковині», — йдеться в дописі очільника міста.

Також мер привітав єпископа Феогноста з призначенням на посаду керуючого Чернівецькою єпархією та побажав йому витримки й терпіння.

Нагадаємо, у п’ятницю, 9 лютого, предстоятель Православної церкви України митрополит Буковини представив нового єпископа об’єднаної Чернівецько-Буковинської єпархії Феогноста. У храмі преподобної Параскеви Сербської провів спільну з духовенством та парафіянами молитву.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано