Реабілітація військових та залучення дітей до спорту: новий керівник КСОП «Буковина» розповів про плани на новій посаді

Пошук
UA EN

Реабілітація військових та залучення дітей до спорту: новий керівник КСОП «Буковина» розповів про плани на новій посаді

Спорт
26.06
17:01

Поділись новиною:

У комунального спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина» з’явився новий керівник. Ним став Микола Гуцкал.

Про це Микола Гуцкал повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише С4.

Відомо, що Микола Гуцкал – ветеран ЗСУ та учасник АТО, який отримав травму під час виконання завдання на Луганщині. Він п’ять разів брав участь в «Іграх нескорених» – у 2024 році ветеран випробував себе у велоспорті та стрільбі з лука. З 2021 року є радником голови Чернівецької обласної ради з питань молодіжної політики.

У коментарі журналістам С4 Микола Гуцкал розповів, що на новій посаді насамперед планує зосередитись на спортивній реабілітації військових та ввести посаду інструктора-реабілітолога. Крім того, новий керівник планує залучити більше людей, у тому числі й дітей, до занять спортом.

«У нашому користуванні залишився футбольний мінімайданчик і два волейбольних. Комунальне підприємство не отримує дотацій з міського бюджету, тому ми виживаємо за рахунок оренди саме цих майданчиків», – сказав Гуцкал.

У планах підприємства також податися на грант, який дасть можливість закупити обладнання для занять адаптивними видами спорту – греблею, і придбати мат для стрільби з лука.

Додамо, що з 2016 року посаду КСОП «Буковина» очолював Ігор Наболотний, який нині є директором СФК «Буковина».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано