Пропонували $200 тисяч за посаду керівника Чернівецької митниці: НАБУ і САП попередили масштабну корупційну схему

Пошук
UA EN

Пропонували $200 тисяч за посаду керівника Чернівецької митниці: НАБУ і САП попередили масштабну корупційну схему

Поділись новиною:

НАБУ і САП запобігли спробі групи осіб «поставити потрібних людей» на керівні посади в територіальних органах Державної митної служби для організації корупційних схем.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Національного антикорупційного бюро України.

За даними слідства, 1 млн дол. пропонували за посаду керівника Львівської митниці, а посади очільників Волинської і Чернівецької митниці оцінили в 500 тис. дол. та 200 тис. дол. відповідно.

Крім того, учасники групи розраховували на те, що керівництво Держмитслужби «не помічатиме» корупційні схеми на цих митницях в обмін на половину незаконно отриманих доходів.

Двом особам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 27 ч. 4 ст. 369 КК України, ініціатора злочину затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, раніше НАБУ і САП на Чернівецькій митниці викрили одразу три злочинні групи з посадовців, які завдали 290 млн грн збитків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У «Чернівціводоканалі» оприлюднили графік відключення водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях 9, 10 та 11 липня заплановані відключення водопостачання. Містян закликають запастися водою. Про це пише С4 із посиланням на «Чернівціводоканал». Попередньо, обмеження триватиму...
В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано