Президент посмертно нагородив захисника з Буковини Володимира Герегу орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Президент посмертно нагородив захисника з Буковини Володимира Герегу орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
10.04
18:32

Поділись новиною:

Солдата Володимира Герегу із Чернівецької області посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Полеглий захисник є уродженцем із села Нагоряни.

Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №221/2024.

Володимир Зеленський нагородив загиблого воїна за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Зазначимо, що орденом «За мужність» нагороджуються військовослужбовці, працівники правоохоронних органів та інші особи за особисту мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків стихійного лиха, пожеж, за інших надзвичайних обставин, у боротьбі зі злочинністю, а також при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що президент посмертно відзначив трьох захисників із Буковини високими державними нагородами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано