Попри сніг і високі гори: у Чернівецькій області затримали ще 38 ухилянтів

Пошук
UA EN

Попри сніг і високі гори: у Чернівецькій області затримали ще 38 ухилянтів

Війна
27.11
14:16

Поділись новиною:

Цього тижня прикордонники у Чернівецькій області затримали 38 чоловіківі, які прагнули у незаконний спосіб потрапити за межі України.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, пише С4.

Так, прикордонники відділу «Шибени» затримали п’ятьох чоловіків, які, незважаючи на складні погодні умови, наважились незаконно потрапити до Румунії через важкопрохідну гірську ділянку кордону.

Водночас на ділянці відділу «Фальків» двоє чоловіків вирішили скористатися автомобілем підвищеної прохідності. Але їхній намір зафіксувала фотопастка, і «мандрівники» згодом були затримані групою реагування.

А охоронці кордону відділу «Кельменці» буквально зняли з загороджувального паркану двох мешканців Дніпропетровщини, яких від сусідньої країни вже відділяли кілька метрів.

Решту порушників прикордонники затримали на контрольних постах. Усіх чоловіків доставили в прикордонні підрозділи та притягнули до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, мешканець Чернівецької області хотів переправити трьох ухилянтів до сусідньої Румунії і заробити на цьому 100 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано