Помер буковинець Леонтій Сандуляк, який є співавтором тексту Акта проголошення незалежності України

Пошук
UA EN

Помер буковинець Леонтій Сандуляк, який є співавтором тексту Акта проголошення незалежності України

Поділись новиною:

У віці 86 років помер український громадсько-політичний діяч, дипломат і науковець Леонтій Сандуляк. Він був співавтором тексту Акта проголошення незалежності України.

Про це стало відомо з його Facebook-сторінки, пише С4.

«Зі скорботою в серці повідомляємо, що Леонтій Іванович Сандуляк пішов із земного життя. Ми всі будемо пам’ятати його сильним, відданим своїй справі та Україні. Великим українцем. Він прожив яскраве, насичене життя, викарбував своє ім’я в історії України, науці, серцях своїх рідних, друзів, учнів та колег», — йдеться в дописі.

Прощання відбудеться в понеділок, 4 грудня в церкві села Велика Стариця, Бориспільського району, Київської області. Початок о 12:30.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано