Помер буковинець Леонтій Сандуляк, який є співавтором тексту Акта проголошення незалежності України

Пошук
UA EN

Помер буковинець Леонтій Сандуляк, який є співавтором тексту Акта проголошення незалежності України

Поділись новиною:

У віці 86 років помер український громадсько-політичний діяч, дипломат і науковець Леонтій Сандуляк. Він був співавтором тексту Акта проголошення незалежності України.

Про це стало відомо з його Facebook-сторінки, пише С4.

«Зі скорботою в серці повідомляємо, що Леонтій Іванович Сандуляк пішов із земного життя. Ми всі будемо пам’ятати його сильним, відданим своїй справі та Україні. Великим українцем. Він прожив яскраве, насичене життя, викарбував своє ім’я в історії України, науці, серцях своїх рідних, друзів, учнів та колег», — йдеться в дописі.

Прощання відбудеться в понеділок, 4 грудня в церкві села Велика Стариця, Бориспільського району, Київської області. Початок о 12:30.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Новим ректором ЧНУ став Руслан Білоскурський: скільки голосів він отримав
У середу, 15 травня, відбулися вибори нового ректора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У них переміг Руслан Білоскурський, отримавши 766 голосів. Про це пише С4. ...
На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано