Погрожував фізичною розправою: буковинця підозрюють у психологічному насильстві щодо цивільної дружини

Пошук
UA EN

Погрожував фізичною розправою: буковинця підозрюють у психологічному насильстві щодо цивільної дружини

Поділись новиною:

Поліцейські на Буковині повідомили про підозру 50-річному чоловіку, який ймовірно чинив психологічне насильство щодо своєї цивільної дружини. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Відомо, що в червні минулого року до поліції надійшло повідомлення від жительки села Малятинці, яка розповіла, що її співмешканець погрожує їй фізичною розправою. Тоді на місце події виїхали співробітники Чернівецького райуправління поліції, які встановили, що 50-річний місцевий житель посарився зі своєю цивільною дружиною. Під час конфлікту кривдник ображав жінку нецензурною лайкою та погрожував їй фізичною розправою.

За вище вказані протиправні дії правоохоронці винесли кривднику терміновий заборонний припис, який полягав у забороні в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою.

Однак чоловік продовжував чинити психологічне насильство щодо своєї співмешканки, яке призвело до погіршення якості життя жінки та завдало шкоди її здоров’ю.

Відтак, працівники поліції реагували на кожне повідомлення від буковинки, неодноразово складали протоколи про адміністративне правопорушення на зловмисника та проводили з ним профілактично-роз’яснювальну роботу про неприпустимість таких дій. Також Кіцманський районний суд двічі визнавав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства, за яке відбував покарання у вигляді громадських робіт.

Нині слідчі поліції під процесуальним керівництвом Кіцманського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру кривднику у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126–1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що поліція розслідує можливе побиття дітей у релокованому інтернаті в Банилові-Підгірному.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано