«Писанка перемоги»: у Чернівцях вимушеним переселенцям влаштували Великдень (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

«Писанка перемоги»: у Чернівцях вимушеним переселенцям влаштували Великдень (фоторепортаж)

Культура
07.05
18:00

Поділись новиною:

У Чернівцях організували проєкт, аби підтримати українців, які не мали змогу святкувати Великдень у рідному місті. До проєкту долчились вимушені переселенки поважного віку зі своїми онуками, які нині перебувають у столиці Буковини. А саме з Бахмута, Сєвєродонецька, Рубіжного, загалом 12 сімей з 12 міст України. Усі вони отримувачі соціальних послуг комунального центру «Турбота».

Організатори заходу створили їм патріотичні фотопортрети. Попередньо для цього вимушені переселенки та їхні онуки одягнули автентичний український одяг, щоб сфотографуватись на фоні архітектурних локацій Чернівців.

Опісля в межах проєкту в палаці «Академічному» відбувся захід «Писанка перемоги». На присутніх очікувала концертна програма від гурту «Гармонія Турботи», до його складу входять і місцеві жителі, і ВПО та військові Чернівецького будинку офіцерів.

Сім’ї вимушених переселенців отримали фотопортрети та різноманітні подарунки від спонсорів та меценатів.

Фоторепортаж: Тарас Піц

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Чернівцях напередодні Великодня на Центральній площі облаштували святкову інсталяцію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано