Отримували «інструкції» в Telegram: на Буковині затримали ще трьох ухилянтів (відео)

Пошук
UA EN

Отримували «інструкції» в Telegram: на Буковині затримали ще трьох ухилянтів (відео)

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області затримали ще трьох військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно втекти до Румунії. За невдалі «інструкції» в Telegram ухилянти заплатили по 4000 євро.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Зазначається, що співробітники Чернівецького прикордонного загону отримали випереджувальну інформацію про підготовку незаконного перетину державного кордону на ділянці відділу «Порубне».

У визначений час порушники сіли в легковий автомобіль та вирушили в бік кордону. Однак прикордонники «вели» їх від самого початку руху. Неподалік кордону правоохоронці зупинили авто. У ньому перебувало троє чоловіків, мешканців Херсонської, Київської та Чернівецької областей.

Далі прикордонникам стало відомо, що чоловіки за допомогою Telegram-каналу завчасно домовились з організатором про переправлення до Румунії в обхід пунктів пропуску. Під час здійснення свого задуму порушники онлайн отримували вказівки про напрямки, за якими треба рухатись. За це вони заплатили по чотири тисячі євро.

Наразі тривають пошуки організатора незаконної подорожі, якому загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. На затриманих, своєю чергою, склали протоколи про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині затримали ще чотирьох ухилянтів, які за невдале переправлення за кордон заплатили по €3000.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано