Одразу дев’ять пожеж сталося 23 лютого у Чернівецькій області

Пошук
UA EN

Одразу дев’ять пожеж сталося 23 лютого у Чернівецькій області

Поділись новиною:

У п’ятницю, 23 лютого, та уночі в суботу, 24 лютого, у Чернівецькій області сталося дев’ять пожеж.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Так, уночі 24 лютого до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Комарів Кельменецької громади.

На місце події прибули рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежний підрозділ села Іванівці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 80 кв.м та врятували будинок від знищення.

За попередніми висновками фахівців, пожежа виникла через порушення правил експлуатації твердопаливного котла.

23 лютого в селі Сергії Путильської громади горіла господарська будівля. Причиною пожежі, за даними ДСНС, стало необережне поводження з вогнем власника будівлі. Чоловік кинув запалений сірник в сіно, яке зберігалось всередині, після чого виникло займання.

Рятувальники 6 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 35 кв.м.

Ще три пожежі в житловому секторі було ліквідовано в Чернівецькому та Вижницькому районах. Крім того, минулої доби сталося чотири пожежі на відкритій території. У всіх випадках причиною пожежі стала людська недбалість, а саме: необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом 21 та 22 лютого на території Чернівецької області сталися три пожежі. Зокрема, загоряння спалахнули в автомобілі та господарській будівлі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано