Не впорався з керуванням і злетів у кювет: на Буковині у ДТП загинув 34-річний водій

Пошук
UA EN

Не впорався з керуванням і злетів у кювет: на Буковині у ДТП загинув 34-річний водій

Поділись новиною:

У понеділок, 20 листопада, неподалік села Стара Жадова сталася смертельна ДТП. Внаслідок аварії від отриманих травм загинув 34-річний буковинець.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо працівники поліції з’ясували, що житель селища Берегомет, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, не впорався з керуванням, допустив з’їзд автівки в кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу.

В результаті ДТП буковинець отримали тілесні ушкодження не сумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вранці 20 листопада на вулиці Маланчука у Чернівцях сталася аварія, в якій загинули одразу троє молодих чоловіків. Попередньо, 22-річний водій BMW не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано