Наталія Пшебишевська замінила у міській раді депутата Швеця, який достроково припинив свої повноваження

Пошук
UA EN

Наталія Пшебишевська замінила у міській раді депутата Швеця, який достроково припинив свої повноваження

Політика
28.03
10:40

Поділись новиною:

Наталія Пшебишевська склала присягу депутата Чернівецької міської ради.

Таку постанову під час засідання міської ради 28 березня оголосив представник Чернівецької виборчої комісії, передає С4.

Пшебишевська є наступною за черговістю кандидатом у виборчому списку від партії «Нородний контроль». Вона замінила Олександра Швеця, який на минулій сесії достроково припинив свої повноваження.

Відомо, що Наталія Пшебишевська є приватною підприємицею і займається організацією святкових подій. У своїй передвиборчій кампанії обіцяла містянам організувати роботу так, щоб чернівчани навіть в буднях вбачали всю красу міста. оскільки, за її словами, має велике бажання змінювати Чернівці на краще.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ» триває в Чернівцях (фоторепортаж)
У Чернівцях на пішохідній вулиці ім. Ольги Кобилянської триває благодійний ярмарок. Усі охочі можуть узяти участь у майстер-класах із написання писанок, а також придбати смаколики, сільськогосподарсь...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано