Нардеп з Буковини Мазурашу вийшов з партії «Слуга народу»

Пошук
UA EN

Нардеп з Буковини Мазурашу вийшов з партії «Слуга народу»

Політика
09.02
14:36

Поділись новиною:

Народний депутат України Георгій Мазурашу вийшов з політичної партії «Слуга народу» і повернувся у статус безпартійного.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook, інформує С4.

Мазурашу зазначив, що вступив у партію навесні 2021 року, прагнувши очистити політичну силу від тих, які «злили» місцеві вибори і працювати над поверненням довіри з боку прихильників «Слуги народу». Проте, за його словами, цього не сталося.

Нардеп запевнив, що попри вихід з партії, він залишається у фракції «Слуга народу» народу, а також надалі підтримуватиме всі ініціативи, спрямовані на виконання пунктів програм президента Зеленського та «Слуги народу».

 Нагадаємо, Георгій Мазурашу був обраний народним депутатом Верховної Ради 9 скликання у 2019 році по 203 округу (Чернівецька область) від «Слуги народу».  

За даними руху «Чесно», протягом 2023 року найбільшу кількість законопроєктів серед нардепів зареєстрував Мазурашу, але відсоток «прохідності» його ініціатив серед лідерів подачі найменший.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано