На КПП «Красноїльськ» викрили водія вантажівки, який незаконно перевозив цигарки в цистерні

Пошук
UA EN

На КПП «Красноїльськ» викрили водія вантажівки, який незаконно перевозив цигарки в цистерні

Поділись новиною:

У п’ятницю, 9 лютого, на пункті пропуску «Красноїльськ» викрили водія вантажівки, який незаконно перевозив тютюнові вироби. Порушник заховав цигарки всередині газової цистерни.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Державної митної служби України.

Як зазначають правоохоронці, за документами цистерна вантажного автомобіля була порожньою. Однак, враховуючи наявні ризики у звʼязку з попереднім викриттям схеми вивезення тютюнових виробів саме в «порожніх» автоцистернах, митники провели детальніший огляд цього транспортного засобу.

Так, за результатами рентгенівського сканування вони виявили наявність сторонніх вкладень всередині напівпричепа-цистерни. Під час огляду зʼясувалося, що в цистерні переміщуються з приховуванням від митного контролю тютюнові вироби марки «Марбле».

Наразі митники вживають відповідних заходів із метою вилучення тютюнових виробів і встановлення їх кількості.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що на Буковині викрили далекобійника, який намагався в цистерні перевезти через кордон контрабанду.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковину 17 травня приїде митрополит Епіфаній: які заходи відбудуться
У п’ятницю, 17 травня, на Буковину з офіційним візитом приїде Предстоятель Православної Церкви України Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це інформує С4 з посиланням на Facebook-сторінку Черніве...
У Чернівецькій міській дитячій лікарні відкрили відділення невідкладних станів (фоторепортаж)
У КНП «Чернівецька міська дитяча лікарня» відбулося відкриття відділення невідкладних станів. Воно працюватиме щоденно та цілодобово. Прийматимуть дітей до 18 років. Пацієнтів у відділенні обстежу...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано