На Донеччині 80 буковинців будують фортифікаційні споруди для захисту від росіян

Пошук
UA EN

На Донеччині 80 буковинців будують фортифікаційні споруди для захисту від росіян

Війна
01.04
13:48

Поділись новиною:

Буковинці долучилися до будівництва фортифікаційних споруд на Сході. Наразі на Донеччині захист від ворога зводять 80 людей з Чернівецької області.

Про це пише С4 з посиланням на начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка.

Це, за його словами, працівники будівельних компаній та жителі громад, які зголосилися допомогти у будівництві. Загадом до цього залучили 25 одиниць техніки.

«Усі роботи проводяться у співпраці з військовими та з узгодженням з Міністерством оборони. Вдячний буковинцям, які будують надійний захист для наших військ. Спільно працюємо на перемогу!» – додав начальник ОВА.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окрім Чернівецької, до будівництва фортифікаційних споруд на Донеччині долучилися мешканці Івано-Франківської, Полтавської, Черкаської і Хмельницької областей. Водночас жителі Кіровоградщини та Закарпаття допомагають у Запорізькій області, а Тернопільщина та Львівщина – у Сумській.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано