«На догоду групі дерибанщиків»: Василь Гончар прокоментував своє звільнення з посади

Пошук
UA EN

«На догоду групі дерибанщиків»: Василь Гончар прокоментував своє звільнення з посади

10.06
12:45

Поділись новиною:

Сьогодні з посади начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства звільнили Василя Гончара. Відповідний наказ №196-К підписав заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Віктор Смаль.

Василь Гончар прокоментував ситуацію, що склалася. Він каже, що його звільнили абсолютно безпричинно, ба більше, він став заручником чиїхось політичних ігор.

«Складно і образливо усвідомлювати, що ти в один момент абсолютно безпричинно стаєш заручником чиїхось кулуарних ігор, політичних домовленостей, особистих фінансових планів.
Коли стаєш мішенню непорядних та безпринципних вершителів людських доль, якими вони себе вважають.
Особливо тоді, коли ти сповнений енергії, крутих та перспективних планів, коли ти на злеті у щоденній кропіткій роботі, і не помічаєш тих, хто вже запланував вдарити тебе у спину», – написав колишній керівник на своїй фейсбук-сторінці.

За словами чоловіка, він не збирається опускати руки і обов’язково протистоятиме такому безпідставному управлінському свавіллю.

«Коли на догоду групі дерибанщиків, політично залежні від них високі державні керівники змушені приймати рішення всупереч реальному стану справ. Гратися людськими долями, ігнорувати позицію колективу та виробничі показники», – додав Василь Гончар.

Зазначимо, що проти звільнення Василя Гончара з посади виступили із офіційними заявами 30 обласних депутатів, 1 600 працівників лісового управління області, одностайно члени профкому Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, а також члени громадської ради від понад десятка громадських організацій.

«Я вдячний вам усім за підтримку, довіру і чесну та принципову позицію! Проте сьогодні реалії такі, що усі ці голоси сумарно нічого не вартують проти трьох-чотирьох голосів буцімто народних депутатів, яких ми самі обирали.
Їх особисті меркантильні інтереси легко пробивають міністерські стіни.

Та нічого, невдовзі буде по-іншому. Вірю у наші Збройні сили і у те, що все буде Україна», – підсумував екс-керівник.

Читайте також:

На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей
У Чернівецьку область із Сумщини 26 березня прибув евакуаційний потяг. З-під постійних ворожих обстрілів на Буковину вдалося евакуювати 23 людини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нач...
Війна
26.03
11:36
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано