На Дністровському водосховищі викрили браконьєра, який незаконно наловив риби та раків на понад 1,4 мільйони гривень

Пошук
UA EN

На Дністровському водосховищі викрили браконьєра, який незаконно наловив риби та раків на понад 1,4 мільйони гривень

Поділись новиною:

Буковинські рибоохоронці разом із водною поліцією з Хмельниччини викрили на Дністровському водосховищі браконьєра. Чоловік незаконно наловив риби та раків, чим завдав збитків на понад 1,4 мільйони гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

Як зазначають у відомстві, у рамках спецоперації рибоохоронні патрульні вистежували порушника протягом двох діб і 9 лютого викрили злочинця «на гарячому».

Рибний мародер, використовуючи човен та дві сітки, незаконно виловив 316 раків та 170 рибин (пліток, судаків, окунів, щук та рибців) загальною вагою 40 кілограмів. Своїми діями громадянин завдав шкоду рибним запасам на суму понад 1,4 мільйони гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції, яка оформила на зловмисника адміністративний протокол, також готуються матеріали для відкриття кримінальної справи.

Заборонені знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучили.

Раніше ми писали, що в Дністровському водосховищі викрили двох громадян, які незаконно ловили рибу на 450 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У бюджеті Чернівецької громади на оздоровлення дітей заклали 8,5 млн грн: хто може отримати путівки
Учні з Чернівецької громади, які належать до пільгових категорій населення, матимуть змогу цьогоріч безкоштовно відпочити у таборах. На це у бюджет заклали 8,5 мільйонів гривень. Про це під час пр...
У Чернівцях вуличне освітлення 8 травня працюватиме тільки на центральних вулицях
Через з масовані ракетно-дронові удари по об'єктах енергогенерації країни вуличне освітлення 8 травня у Чернівцях працюватиме тільки на центральних вулицях міста. Про це пише С4 з посиланням на Че...
Війна
08.05
14:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано