На центральному кладовищі Чернівців встановили вказівники для орієнтації між секторами

Пошук
UA EN

На центральному кладовищі Чернівців встановили вказівники для орієнтації між секторами

Поділись новиною:

У Чернівцях на центральному кладовищі для зручності відвідувачів з’явилися спеціальні вказівники, які допомагають легше орієнтуватися у секторах цвинтаря.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Зокрема, карту секторів розмістили при вході на кладовище, а на усіх перехрестях з’явилися спеціальні вказівники, які допоможуть зорієнтуватись на території кладовища. На кожному стовпчику розташовані стрілки, які вказують місце знаходження кожного сектора.

Незабаром також почне працювати інтерактивна мапа-маршрутизатор за допомогою якої буде зручно прокладати шлях до потрібного сектора.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що місць на центральному кладовищі залишилося ще на рік. Щоб вирішити проблему у міській раді думають про розширення цвинтаря або його перенесення.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано